(099) 525-25-25
(096) 525-25-25

АКВАСТРОЙКОМПЛЕKС

БОЛЬШЕ ЧЕМ ПРОСТО БАССЕЙН

Будівництво басейнів Чернівці. Працюємо по усій Україні. Проектування басейнів, будівництво басейнів і їх обслуговування | Будівництво басейнів Чернівці. Працюємо по всій Україні. Проектування басейнів, будівництво басейнів та їх обслуговування.

Сьогодні компанія «АквастройКомплекс» - це команда кваліфікованих спеціалістів, що мають багаторічний досвід роботи, необхідні знання для оперативного і якісного вирішення всього спектра завдань в своїй сфері діяльності.

Основний принцип роботи нашої компанії - надання послуг стабільно високої якості. Ми прагнемо, щоб кожен замовник отримав професійний сервіс і залишився задоволений якістю виконаних робіт, наданих послуг і відношенням співробітників до поставлених клієнтом завдань.

Тісна взаємодія між всіма підрозділами компанії дозволяє забезпечити чіткий і скоординований процес реалізації проектів в рамках узгоджених строків і затвердженого бюджету.

Зв'язатися з нами: (099) 525-25-25,   (096) 525-25-25

В своїй роботі ми орієнтуємось на провідні технології, які дозволяють успішно вирішити поставлені перед нами клієнтом завдання відносно ефективності майбутнього об’єкта і оптимізації затрат в процесі експлуатації.

Переваги, які Ви отримуєте, обираючи компанію «АквастройКомплекс» :

  • злагоджена робота команди менеджерів, які в кожному конкретному випадку, керуючись індивідуальним підходом, можуть допомогти клієнту обрати саме те, що йому необхідно, юридично грамотно оформити будівництво і враховувати всі пропозиції клієнта на кожному етапі виконання робіт;
  • розумні ціни за якісну продукцію, ми пропонуємо декілька варіантів комплектації від різних виробників в різних цінових категоріях, які будуть оптимальні саме для Вас;
  • гнучка система знижок для клієнтів та партнерів;
  • заключення договорів, в яких в індивідуальному порядку прописуються всі умови та етапи  роботи;
  • надання гарантій на обладнання та на виконувані роботи;
  • добре організована робота будівельно-монтажних бригад, які в короткі строки, але з професіоналізмом та старанністю виконують проекти будь-якого рівня складності;
  • налагоджений сервіс,  гарантійне та постгарантійне обслуговування вже побудованих об’єктів – ми ніколи не кидаємо клієнта.

З повагою, компанія "АквастройКомплекс".


 

Будівництво басейнів під ключ

Басейн є в наш час показником достатку людини та є стильною прикрасою вашого будинку.

Ми можемо запропонувати професіональні послуги з будівництва басейнів під ключ. На ринку будівництва басейнів наша команда вже багато років і ми маємо достатній досвід роботи з різними видами басейнів. Ми враховуємо побажання та можливості кожного клієнта.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Будівництво басейнів (приватний бассейн)

Якщо ви прийняли рішення побудувати басейн,  ви повинні розуміти, що це досить важка задача та трудомісткий процес. З чого почати будівництво приватного басейну? Важливо звернутися до професіоналів з великим досвідом роботи. Наші спеціалісти з будівництва приватних басейнів можуть гарантувати якість робіт за доступними цінами, а також запропонувати басейни різного розміру та форми. Наші басейни підійдуть для будь-якого вашого будинку, або дачі.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Якісне будівництво басейнів

Власний басейн у себе вдома або на дачі сьогодні цим вже нікого не здивуєш. Це вже не новина. Сьогодні багато людей наймають фахівців з будівництва басейнів. Головне правильно вибрати гідну компанію.
Наша будівельна компанія в Чернівцях, спеціалізується на будівництві басейнів різних типів і розмірів, також ми пропонуємо своїм клієнтам навіси на басейни, хімію і різні аксесуари.
Наші дизайнери створять для вас унікальний і дуже гарний басейн, який буде тішити вас і ваших рідних.

ДЕТАЛЬНІШЕ